Life Education Life Education  
 
Hem Om oss Kontakta oss
 
 
Ann-Margret Fredriksson
Presentation - Ann-Margret Fredriksson  
Coaching Föreläsningar Hälsoanalys
Coaching Föreläsningar Hälsoanalys
Innehåll
 

ES Teck: Bilder före och efter en behandling

De här bilderna är ett bra exempel på hur informationen som framkommer vid analysen kan vägleda andra hälsorådgivare i sitt arbete.

Om din naprapat eller någon annan kroppsterapeut har en EIS eller ES-teck kan han/hon göra en mätning före och efter en behandling så ni kan studera effekten av behandlingen.

När man studerar just kroppsterapeutiska behandlingar tror kanske många att det bara påverkar ryggen och strukturdelar. Men en sådan typ av behandling kan påverka hela kroppen och man kan se hur hela fysiologin förändras efter behandling.  Mycket intressant.

På bilden ovan ser du i en bild av ett dermatom, blått påvisar en underfunktion, gult en överfunktion, vitt är i balans. Datum 8/2/2010.

Kroppens baksida. Bilden till höger visar grönt som ett referensområde och vardera kota. Vi bestämmer att vi ska arbeta med L8, för att få bort den spänning som L8 ger i stora delar av kroppen. Christer Söderberg genomför sin behandling.

Se vilket fantastiskt resultat och hur ländrygg 8 gått ner och lagt sig bredvid de andra kotorna i referensområdet. Spänningen som visade sig som gul, försvann och som du kan är det sammat datum och analysen är gjord ungefär 1 timme senare.

 

Tillbaka

Hem
Hälsoanalyser
ES teck
Metall- och födoämnesintoleranser
Arbetsmiljö och rehab
Jobbcoaching
Föreläsningar
Länkar
Boka ett möte eller en behandling med Ann-Margret Fredriksson | E-post: info (at) lifeeducation.se | Kontakt